Több rendőri jelenlétet kérnek a Makovecz, a Szent János, a Juhász Gyula terekre és Vertán-telepre

Gáspár Sándor, a körzet képviselője arról számolt be a szerdai testületi ülésen, hogy használt fecskendőt találtak a Juhász Gyula téren.

A képviselő a rendőri ellenőrzés sűrítését kérte a Makovecz téren, a Szent János téren, – ezeken a helyeken rendszeres a hangoskodás éjszaka, – a Vertán-telepen, ahol előfordulnak rongálások, éjszaka pedig becsengetnek a házakhoz és utána elfutnak. Az egyik szülő pedig arról számolt be neki, hogy fecskendőt találtak a Juhász Gyula téren.

Nagy Sándor rendőr alezredes, mb. kapitányságvezető válaszában elmondta, hogy kapnak ők is jelzéseket, ezek alapján idén kevesebb a probléma éjszaka, de mindenképpen figyelik ezeket a helyszíneket. Hozzátette, nincs létszám gond a makói kapitányságon.

Mágori András azt kérte, bár az önkormányzat felfüggesztette takarékossági okokból, de ha lehet, akkor mégiscsak kezdődjön el a kamerafelújítási program a városban.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

50 éve hunyt el Szécsi Pál, magyar énekes, előadóművész, dalszerző, dalszövegíró.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink