Több rendőri jelenlétet kérnek a Makovecz, a Szent János, a Juhász Gyula terekre és Vertán-telepre

Gáspár Sándor, a körzet képviselője arról számolt be a szerdai testületi ülésen, hogy használt fecskendőt találtak a Juhász Gyula téren.

A képviselő a rendőri ellenőrzés sűrítését kérte a Makovecz téren, a Szent János téren, – ezeken a helyeken rendszeres a hangoskodás éjszaka, – a Vertán-telepen, ahol előfordulnak rongálások, éjszaka pedig becsengetnek a házakhoz és utána elfutnak. Az egyik szülő pedig arról számolt be neki, hogy fecskendőt találtak a Juhász Gyula téren.

Nagy Sándor rendőr alezredes, mb. kapitányságvezető válaszában elmondta, hogy kapnak ők is jelzéseket, ezek alapján idén kevesebb a probléma éjszaka, de mindenképpen figyelik ezeket a helyszíneket. Hozzátette, nincs létszám gond a makói kapitányságon.

Mágori András azt kérte, bár az önkormányzat felfüggesztette takarékossági okokból, de ha lehet, akkor mégiscsak kezdődjön el a kamerafelújítási program a városban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

📺 Az OTP bankautomatát telepít Kiszomborra

Az OTP már biztos jön, a szerződést aláírtuk, a helyszínbejárás megtörtént – árulta el Szirbik Imre polgármester a keddi testületi ülésen. Kiszomboron ősszel zárt be a Takarékbank és az ATM-et sem üzemeltette tovább.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A makói önkormányzat úgy vállalta a kisposta üzemeltetését, hogy 373 milliós tartozása van mások felé

Mint az ismert, Makó fideszes vezetése komoly megszorításokról döntött tavaly ősszel, többek között önkormányzati fenntartású intézményeket zártak be. Ezután bezárta a makói újvárosi kispostát az állami cég, a városvezetés azonban úgy döntött, az állami szolgáltatóra mégis van pénz. Az Átlátszó közadatigényléséből kiderül, mindeközben Makó adós a szállítóinak.

Tovább olvasom »