Botka a Pizza Monkey gázszámlájáról: Ez a sors vár mindenkire

,,A Fidesz azt ígérte, megvéd mindenkit, az ellenzéket vádolta, hogy elveszi a rezsicsökkentést. Mára mindenkinek eljön az igazság pillanata” – fogalmazott közösségi oldalán Botka László annak kapcsán, hogy a Pizza Monkey egy hónapra 2,3 millió forintos gázszámlát kapott.

Szeged polgármestere azt írta: a város az idén jobb helyzetben van, mert az év végéig tartó szerződéseikkel a régi áron szerzik be az energiát. A mostani árakon számolva azonban januártól nem tudják, miből fizetnék ki a közvilágítást, intézményeik (a bölcsődék, az óvodák, a kulturális-, szociális- és sport létesítmények) működését. Nagyon aggódnak addig is a szegedi vállalkozások jövőjéért.

Szeged működését minden körülmények között megőrizzük, annak a 36% szegedinek, akik áprilisban a Fideszre szavaztak, csak annyit üzennék: “Ugye megvan, hogy becsapták?!”

– fogalmazott Botka László.

Szilágyi Szilárd üzletvezető a Szeged TV-nek elmondta, próbálkoznak azzal, hogy csökkentik a gázfogyasztást, nem használnak gázüzemű fritőzöket. A számlán szereplő összeg akkora, amit nem lehet kigazdálkodni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink