Egy hónapra 2,3 millió forintos gázszámlát kapott a szegedi Pizza Monkey

A gázszolgáltatójuk egyoldalúan felmondta a szerződést. Az eddigi 250-300 ezer forintos gázszámlájuk mostantól nagyjából 2,3 millió forint lesz – erről saját oldalukon számoltak be.

Azt írták, több mint 60 kollégájukkal remélik a legjobbakat, de nehéz időszak lesz. A bejegyzés alatt annyit tettek hozzá: nincs semmilyen politikai indíttatásuk és véleményük, pusztán csak és kizárólag abból az okból tették ki a számlát, hogy senkit ne érjen váratlanul az, hogy árat kell emelniük.

A bemutatott számla szerint előre kalkulált fogyasztást tartalmaz, augusztus 18-án állították ki, szeptember 2. a fizetési határidő és októberre szól. Csak az államhoz kerülő, 27 százalékos kulcsú ÁFA több mint 400 ezer forintot jelent.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

113 éve hunyt el Mikszáth Kálmán magyar író, újságíró, szerkesztő, országgyűlési képviselő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Megsemmisítették egy lélegeztetőgép-bizniszben érintett cég átláthatósági iratait

Máig sem ismertek annak az átláthatósági vizsgálatnak az eredményei, mely szerint 2020 márciusában 176 milliárd forintért vásárolt a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) 7000 kínai gyártású lélegeztetőgépet a malajziai GR Technologies SDN BHB nevű cégtől közbeszerzési eljárás nélkül, de jogszerűen – írja a Népszava.

Tovább olvasom »