Új rendőrök állnak szolgálatba Makón is

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, rendőrfőkapitány ünnepélyes keretek között köszöntötte a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendőrképző Akadémia Szegedi Járőrképző Tagozatán rendőrjárőr szakképesítést szerzett állományt.

A befogadó ünnepségen Polyák Zsolt előadást tartott a vármegyei rendőr-főkapitányságról, meghatározta a szolgálati elvárásokat, illetve szakmai sikereket kívánt a frissen kinevezett tiszthelyetteseknek.

A közbiztonsági rendőrjárőr tagozaton végzettek a Szegedi Rendőrkapitányság, a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság, a Makói Rendőrkapitányság és a Kisteleki Rendőrkapitányság, a határrendész útlevélkezelő rendőrjárőr tagozaton végzettek pedig a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség, a Kiszombori Határrendészeti Kirendeltség és a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség állományában teljesítenek szolgálatot. Összesen 21 frissen kinevezett őrmester kezdte meg rendőri szolgálatát.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

128 éve született Várkonyi Nándor magyar író, irodalomszervező, szerkesztő, könyvtáros, irodalom- és kultúrtörténész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Triplex kerékpártúra indul Makóról

A Makói Természetbarát Sportegyesület jövő hét szombaton (május 25.) rendezi meg a szokásos Triplex kerékpártúráját, Kübekházán és a hármashatáron át Óbébára, és Rábéra. A részvétel ingyenes, minden érdeklődőt várnak reggel, a Hagymaház előtt.

Tovább olvasom »