Új rendőrök állnak szolgálatba Makón is

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, rendőrfőkapitány ünnepélyes keretek között köszöntötte a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendőrképző Akadémia Szegedi Járőrképző Tagozatán rendőrjárőr szakképesítést szerzett állományt.

A befogadó ünnepségen Polyák Zsolt előadást tartott a vármegyei rendőr-főkapitányságról, meghatározta a szolgálati elvárásokat, illetve szakmai sikereket kívánt a frissen kinevezett tiszthelyetteseknek.

A közbiztonsági rendőrjárőr tagozaton végzettek a Szegedi Rendőrkapitányság, a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság, a Makói Rendőrkapitányság és a Kisteleki Rendőrkapitányság, a határrendész útlevélkezelő rendőrjárőr tagozaton végzettek pedig a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség, a Kiszombori Határrendészeti Kirendeltség és a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség állományában teljesítenek szolgálatot. Összesen 21 frissen kinevezett őrmester kezdte meg rendőri szolgálatát.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink