Idén már kétszer volt béremelés a McDonald’s-ban

Az étteremhálózatban az idén már kétszer történt béremelés, többsíkú bónuszrendszereket vezettek be, sőt, decembertől egy új ösztönzőrendszert indítanak el és karácsonyi prémiumot is kapnak a munkatársak, beleértve a közreműködő diákokat is – írja sajtóközleményében a Progress Étteremhálózat Kft.

A megjelenési bónusszal azokat az éttermi kollégákat ismerik el, akik például pontosan kezdik a munkát, illetve minden elvállalt műszakot teljesítenek. Ez az ösztönző a vállalat által üzemeltetett hálózat teljes bértömegét tekintve közel 10 %-os növekedést jelent, a munkavállalók számára pedig – pozíciótól és étteremtől függően – akár 11 %-os béremelésnek is megfelelhet.

Még december elején extra juttatást fizetnek mindenkinek. Ez a prémium minden, október 26-án már az étteremláncnál dolgozó kollégának jár, függetlenül attól, hogy mikor lépett be, rész- vagy teljes munkaidőben dolgozik-e, illetve ugyanúgy megkapják a közreműködő diákok, mint az állandó munkatársak.

Az éttermekben dolgozó vezetők számára az év elején külön ösztönzőprogramot dolgoztak ki, amely az adott étteremre vonatkozó pénzügyi célok túlteljesítését jutalmazza, és egyaránt vonatkozik a műszakvezetőkre, a helyettesekre és az étteremvezetőkre is.

Ezt megelőzően az év folyamán a McDonald’s kétszer is végrehajtott általános béremelést. Az év elején, és tavasszal is átlagosan 5-5 %-kal emelték meg az alapbéreket, az összes Progress Étteremhálózat Kft. által üzemeltetett étteremben dolgozó valamennyi munkatársnak. Emellett az éttermi munkatársak számára térítésmentes személyzeti étkezést is biztosítanak munkaidejük alatt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

91 éve született Páskándi Géza erdélyi magyar író, költő, esszéíró, drámaíró, publicista.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink