Egyik olvasónk kerékpárjának a kosarából lopták ki a táskáját – keresik a tolvajt

Megdöbbentő esetről számolt be a Makói Csípős egyik olvasója. Portálunknak elmondta, úgy lopta el egy férfi a táskáját a kosarából, hogy ő is volt gyermekével. Az elkövetőt még keresik.

Hétfőn este 19 óra után elindultunk a 8 éves kislányommal haza a külön óráról. A Hosszú utcán jöttünk haza végig, majd mikor az orosz temetőhöz értünk, egy 25-30 év körüli srác odaért mellénk biciklivel és a kosaramból eltulajdonította a szürke színű táskám. Ebben benne volt a piros pénztárcám az összes iratommal és a pár hónapos, fekete Honor 90-es telefonom – tájékozatta oldalunkat Szabó Enikő.

Úgy folytatta: a táskát miután eltulajdonította a rabló, behajtott biciklivel az orosz temetőbe. Onnan nem láttuk távozni. A rendőrséget értesítettük, ki is jöttek, de nem találták meg a táskám és azóta se tudok semmit róla. 19 órakor az Aradi utcán, a táncháznál is majdnem sikerült eltulajdonítania egy táskát, de azt szerencsére elejtette – tette hozzá.

Enikő azt kéri, ha valaki talál eldobva a felsoroltak közül, vagy akár valaki el akarja adni, az jelezze neki, vagy a rendőrségnek.

(Fotó: Google Maps)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink