Nyilvántartásba vették a Lokálpatrióták jelöltjeit

A Választási Bizottság pénteki döntése értelmében a Lokálpatrióták minden jelöltjét nyilvántartásba vették, így hivatalosan is jelöltek lettek – derül ki Zeitler Ádám polgármesterjelölt tájékoztatásából.

Mindez azt jelenti, hogy rajta lesznek a szavazólapon a Lokálpatrióták képviselőjelöltje az adott körzetben (Leitner Szilárd, Molnár László, Nagy Zsolt, Orosné Spák Hedvig, Tézsla Gábor, Zeitler Ádám, Török Gergő, Gáspár Sándor). Értelemszerűen Zeitler Ádámra polgármesterjelöltként minden körzetben lehet szavazni.

Az ajánlásokat egyébként még lehet gyűjteni a képviselő- és polgármesterjelölteknek, a végső leadási határidő hétfő (május 6.) 16 óra. A Lokálpatriótákkal ezen a vasárnapon is találkozhatunk a makói piac főbejáratánál.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink