A szervizből lopták el egy nő autóját Makón

Egy makói nő tett feljelentést a rendőrségen augusztus 27-én, miszerint szerelője reggel hűlt helyét találta javítandó kocsijának, amit a műhely udvarán hagyott.

A beszerzett kamerafelvételen látható, ahogy ismeretlenek hajtottak el vele. Váratlan egybeesés, hogy a tulajdonos gépjármű-ügyintézőként dolgozik, ezért rögtön gondoskodott a forgalomból való kivonásról. A nyomozók sem tétlenkedtek, körözést adtak ki a Renault Clióra, amit pár órával később a szarvasi járőrök Békésszentandrás külterületén ellenőriztek. A Békés vármegyei rendőrség és kollégáink összehangolt munkájának köszönhetően a lefoglalt személyautó másnap visszakerült jogos tulajdonosához.

A Makói Rendőrkapitányság munkatársai ez idáig egy 33 és egy 27 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként, akik egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei vásárlónak adták el a járművet. Mindketten beismerték tettüket. A történet azonban itt nem ért véget, mivel a nyomozók egy BMW-re lettek figyelmesek az egyiküknél tartott kutatás során, amelyről kiderült, hogy egy ellopott rendszámot szereltek fel rá.

A páros ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és lopás vétsége miatt indult eljárás.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Közút szerint indokolt, hogy nagy felújítást kap a batidai kastélyhoz is vezető út

Mint arról beszámoltunk, hamarosan felújítják a 4413-as jelű, Algyőt és Maroslelét összekötő út több mint hat kilométeres szakaszát, amire bruttó 3,3 milliárd, azaz kilométerenként nagyjából 500 millió forintot fordít a Magyar Közút. Ez az út vezet Lázár János építési és közlekedési miniszter batidai kastélyához – hívja fel a figyelmet az Átlátszó.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Karácsony az első világháborúban

A világháború első évében úgy tűnt, hogy a fronton a karácsony éppen olyan lesz, mint a háború bármely másik napja, ugyanis XV. Benedek pápa fegyverszüneti felhívását a szemben álló katonai tömbök egyhangúan utasították el.

Tovább olvasom »