Lezárták a nyomozást: bicikliket lopott egy nő Makón

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy nő ügyében, aki kerékpárokat lopott Makón.

A megalapozott gyanú szerint egy 48 éves nő 2022. július 22-én kora délután egy bank elől ellopott egy lezáratlan női kerékpárt. A nyomozók az elvégzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, akiről megállapították, hogy alig egy hónappal korábban egy másik biciklit is eltulajdonított a városban. A rendőrök a nőt elfogták és előállították a Makói Rendőrkapitányságra, az ellopott kerékpárokat pedig lefoglalták és visszaadták tulajdonosaiknak.

Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók az ügy vizsgálatát befejezték, az iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Makói Járási Ügyészség részére.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink