Lezárták a nyomozást: bicikliket lopott egy nő Makón

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy nő ügyében, aki kerékpárokat lopott Makón.

A megalapozott gyanú szerint egy 48 éves nő 2022. július 22-én kora délután egy bank elől ellopott egy lezáratlan női kerékpárt. A nyomozók az elvégzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, akiről megállapították, hogy alig egy hónappal korábban egy másik biciklit is eltulajdonított a városban. A rendőrök a nőt elfogták és előállították a Makói Rendőrkapitányságra, az ellopott kerékpárokat pedig lefoglalták és visszaadták tulajdonosaiknak.

Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók az ügy vizsgálatát befejezték, az iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Makói Járási Ügyészség részére.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Karácsony az első világháborúban

A világháború első évében úgy tűnt, hogy a fronton a karácsony éppen olyan lesz, mint a háború bármely másik napja, ugyanis XV. Benedek pápa fegyverszüneti felhívását a szemben álló katonai tömbök egyhangúan utasították el.

Tovább olvasom »