A brüsszeli szexorgia szervezője szerint kilenc fideszes politikus járt már nála

A brüsszeli szexorgia szervezője David Manzheley egy lengyel napilapnak nyilatkozott, amit a Telex vett észre. Állítása szerint legalább kilenc magyar kormánypárti politikus járt már az általa szervezett „házibulikra”.

Manzheley azt mondta, immáron több mint két éve szervez meleg orgiákat Brüsszelben. A szervező szerint a lengyel konzervatív politikai párt, a Jog és Igazságosság tagjai is gyakran látogatnak el hozzá.

Hozzátette, hogy nem Szájer volt az egyetlen jobboldali politikus Közép-Kelet-Európából, aki hasonló rendezvényeken részt vett, a szervező a lapnak azt is állította, hogy összesen kilenc olyan fideszes vagy kormánypárti politikusról tud, akik már megfordultak náluk.

Kiemelte, hogy az általa szervezett bulikon a nők kizárólag nézőként vehetnek részt rajtuk, a ,,férfi résztvevők viszont mind szexelnek egy vagy több férfival”.

A pénteki buliról azt mondta, ,,egy idióta elfelejtette bezárni az ajtót, így a rendőrök csak simán besétáltak”.

Elmondta, hogy a pénteki bulin

“több résztvevő megpróbálta először lehúzni a rendőrök sliccét, mert azt hitték, csak a buli része.”

Manzheley egyébként azt is elmesélte, hogy Szájer december 12-re tervezett egy hasonló partit, amire persze őt is meghívta.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink