A dorozsmai KDNP-s képviselőt nem zavarta, hogy mozgássérült parkolóban álll

Ruzsa Roland, kiskundorozsmai KDNP-s önkormányzati képviselő egy fehér X6-os BMW-vel állt meg egy mozgássérült parkolóban a Széchenyi téren – számolt be róla a szeged.hu.

A lap munkatársa a politikus között a következő párbeszéd zajlott le:

– Csak nem rakja fel az autómat a netre?
– Így, hogy most már tudom, hogy a magáé…
– Miért? Rossz helyen állok?
– Van mozgáskorlátozott igazolványa?
– Úgy nézek ki?

Bár rokkantkártyája nincs Ruzsa Rolandnak, traffipaxdetektorral rendelkezik. A szeged.hu újságírója látta, hogy egy GPS800 detektor volt a BMW műszerfalán. A leírása szerint száz százalékos pontossággal Európa összes telepített traffipaxát jelzi 750 méterrel előre.

(Fotó: szeged.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »

A nap idézete

73 éve született Szegeden Temesi Ferenc, Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar író, műfordító, drámaíró, forgatókönyvíró.

Tovább olvasom »