A Givaudan és a koronavírus globális kihívása

Olvasóink kérték, hogy keressük meg a nagyobb makói munkáltatókat, milyen intézkedéseket hoznak a járvány idején. Megkeresésünkre a Givaudan Hungary Kft. az alábbit közölte, amit változtatás nélkül mutatunk:

A Givaudannál munkavállalóink, ügyfeleink, partnereink, beszállítóink és a helyi közösségek egészsége, biztonsága és jóléte az elsődleges. Vállalatunk céltudatosan a legjobbat törekszik nyújtani a velünk kapcsolatban állóknak. Ez a szellemiség táplálja együttérző és gondoskodó vállalati kultúránkat a koronavírus okozta helyzet közepette is.

 

A vállalatunk rugalmasan alkalmazkodik környezetünk kihívásaihoz, vevőinkkel, beszállítóinkkal és partnereinkkel való szoros együttműködésben keressük a legjobb megoldásokat.

 

Mint sokan mások, mi is felállítottuk a globális válságkezelő csapatunkat, amelynek elsődleges feladata dolgozóink biztonságának megőrzése, ügyfeleink kiszolgálása és a

 

körülményekhez képest a legzökkenőmentesebb üzletmenet fenntartása. A helyzet fokozó- dásával megjelenő legfrissebb helyi- és nemzeti egészségügyi ajánlásokat, valamint a WHO útmutatókat folyamatosan követjük és alkalmazzuk.

 

A helyi válságcsoportok, köztük a makói csapatunk is aktívan reagálnak erre a helyi és országos szinten is gyorsan változó helyzetre. Az alábbi új intézkedéseket és eljárásokat vezettünk be munkatársaink egészségének védelme és ügyfeleink zavartalan kiszolgálása érdekében:

 

  • A termelés fenntartásának érdekében a gyárban a különböző műszakok közötti, illetve az egy műszakon belül csoportok közvetlen kapcsolattartását minimalizáltuk
  • A létesítmény területére látogatók belépését felfüggesztettük, forgalmas területeket, mint például lifteket, lépcsőket és egyéb sokak által használt eszközöket pedig 2-3 óránként fertőtlenítjük.
  • Munkavállalóink teljes körű oktatást kaptak a helyes kézmosás és kézfertőtlenítés szabályairól, valamint szükséges védőfelszereléseket (például szájmaszk) is biztosítunk számukra.
  • Amelyik pozíciókban csak lehetséges, dolgozóink otthonról látják el munkahelyi feladataikat. Akik pedig közösségi közlekedést használnak munkába jutásukhoz, gumikesztyűt, szájmaszkot és kézfertőtlenítőt kaptak.
  • Tovább szigorítottuk utazási szabályzatunkat május végéig.

 

Általános üzleti gyakorlatunk részeként minden telephelyünk szoros kapcsolatot tart fenn a helyi hatóságokkal elősegítvén az üzleti igények kielégítését és a koronavírus okozta esetleges új intézkedések mielőbbi bevezetését.

(Kiemelt fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink