A gyűlületpolitika eredménye: ellenzéki aktivistákat fojtogattak és bántalmaztak

Hegedüs Péter, Balmazújváros független polgármestere, az előválasztáson Hajdú-Bihar megye 6-os számú választókerületében a Jobbik támogatásával induló jelölt a Facebook-oldalán közzétett videóban beszélt arról, hogy többen is fizikálisan bántalmazták a civil aláírásgyűjtőit a balmazújvárosi Bocskai úti lakótelepen.

Az atrocitás előzményeként érdemes megemlíteni, hogy a múlt héten a másfél ezres követőtábort számláló Kamilla Kert nevű Facebook-csoporton belül bejegyzésekkel próbálták hergelni a helyi lakókat, mondván a városba más nem jöhet, illetve Hegedüsnek, mint előválasztási jelöltnek nem segíthet senki.

Az incidens a Bocskai úti lakótelepen történt, ahol a Kossuth tériek civil mozgalom gyűjtött aláírásokat Hegedüsnek. A kopogtatást követően a fentebb említett csoport egyik tagja – aki nem mellesleg az egyik önkormányzati képviselő rokona – és fia szóváltásba keveredtek a civil gyűjtőkkel.

A fiatalabbik támadó a kocsiból kipattanva megütötte az egyik aláírásgyűjtőt, majd a földön dulakodni kezdtek. Ezt követően az apa megtámadta a videózó civilt, amit fojtogatás és állonvágás követett mindaddig, amíg a rendőrök ki nem értek a helyszínre

– részletezte Hegedüs az esetet az Alfahírnek, ami kapcsán garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek a két személy ellen.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: A Fidesz felkérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt a szankciókról

A Fidesz és a KDNP frakciója arra kérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt az európai uniós szankciókról – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője a két kormánypárt közös frakcióülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón csütörtökön Balatonalmádiban. A rendezvényt egyébként a hírek szerint Mészáros Lőrinc hoteljében tartják.

Tovább olvasom »