A hajrában győzött a Makó FC

Két csereként beszállt játékos góljaival, a 74. és a 92. percben szerzett találatokkal három ponttal tért haza Gerjenből a makói csapat. Tizennyolc lejátszott mérkőzés után a második helyen állnak az NB3 közép csoportjában.

Gerjeni SK – Makó FC 0-2 (0-0)
NB3 közép csoport, 18. forduló. Vezette: Horváth Patrik (Molnár, Szkrajcsics)

Gerjen: Bildhéber – Blatt, Paget, Laták, Erdélyi P., Major, Dombi, Héhn, Steinbach (Harnos 15′), Királyházi (Gödör 68′), Erdélyi Zs.
Makó: Garamvölgyi – Tamaskó (Varga 87′), Dóra, Babolek (Horváth 87′), Zámbori (Magyar 46′), Sirokmán, Széll (Juhász 80′), Rabecz (Pantelis 61′), Pócs, Sziklási, Nikitscher.

Gsz.: Pantelis 74′, Horváth 92′.
Sárga: Héhn 38′, Blatt 60′, Erdélyi P. 73′, ill. Nikitscher 83′, Tamaskó 86′.

,,Megküzdöttünk az ellenféllel, a körülményekkel, és egy kicsit saját magunkkal is. Sikerült a mérkőzés utolsó szakaszára felőrölni ellenfelünket, cseréink jól szálltak be a mérkőzésbe. Összességében megérdemelt győzelmet arattunk” nyilatkozta a mérkőzés után Siha Zsolt, a makóiak vezetőedzője.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Lángszórós Alakulat: milliók mentek el városi rendezvényekre, de a Makó FC tönkretevői bujkálnak

Eddig úgy gondoltuk, hogy nem feladatunk a politikába beleszólni, de a politika beleszólt a csoport életébe. Sajnos városunk vezetése nem képes felelősséget vállalni, sem önállóan dönteni olyan kérdésekben, melyek meghatározzák a városban élők jövőjét – fogalmaztak oldalukon a makói Lángszórós Alakulat tagjai.

Tovább olvasom »