A hét közepén nyithatnak a Hagymatikum termálmedencéi

Pénteken közzétette nyitási tervét a makói fürdő. (Fotó: archív.)

Holnaptól, május 3-tól elérhetővé válnak a fürdőorvosok, a gyógyászati kezelések pedig május 10-től. A már megkezdett kezelések nem hosszabbíthatók meg, így azokat szükséges újra feliratni. A befizetett, de fel nem használt kezelések önrészeit átvezetik.

A gyógyászati kezelések nincsenek védettségi igazolványhoz kötve, de akiknek nincs, azoknak a maszk használata kötelező a fürdő területén és a kezelések alatt és csak a gyógyászati szolgáltatásokat vehetik igénybe.

Előreláthatólag a termálvizes medencék – a vízminták akkreditálását követően – is elérhetővé válnak a hét közepén. A nyitás első üteme alatt a belépőjegyek makóiak részére Makó Kártyával 500 forint, minden más vendégnek 1000 forint.

A május 10-i héten nyit a kültéri 33 méteres, illetve a fedett 25 méteres medence. A tanuszoda pénztár határozatlan ideig zárva tart, így a belépés csak a Makovecz tér felöli bejáratánál lesz lehetséges. A fürdő további medencéi, a szaunavilág és az étterem várhatóan a május 17-i héttől válik elérhetővé.

A Hagymatikum felhívja a figyelmet, a feltüntetett időpontok tervezett időpontok, mivel a nyitás feltétele a kötelező vízmintavétel és annak vizsgálata. 18 év felett a belépéshez szükséges a plasztik védettségi igazolvány, melyet fényképes igazolvánnyal együtt kell felmutatni. A fürdőn minden nap 8:00 és 20:00 között tart nyitva.

A bérletek, belépőjegyek, voucherek, kuponok, stb., melyek 2020. november 11-én és azt követően érvényesek voltak, meghosszabították. Érvényességük 2021. október 22-ig tart.

A Hagymatikum Facebook oldalán többen panaszkodtak, hogy belépni csak védettségi igazolvánnyal lehet, azonban ezt nem a fürdő, hanem a kormány döntötte el.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink