A hétvégén még szebbé tehetjük egy rászoruló gyermek karácsonyát

Az adventi időszak kezdetével indul immár harmadik éve a Karitáció Alapítvány Angyalai és az NN Biztosító Zrt. összefogásával indul program, amely lehetőséget ad arra, hogy ünneppé varázsoljuk több mint 100 hátrányos helyzetű gyermek karácsonyát.

Az alapítvány önkéntesei 2020-ban az NN Biztosító támogatásával 50 család gyermekeihez látogathattak el karácsony előtt, és adhatták át az ajándékokat. Ezt a számot 2021-ben sikerült megduplázni a kezdeményezőknek. Az idei évben pedig már advent előtt sok korábbi Angyal jelentkezett, hogy szeretne egy-egy rászoruló gyermek arcára mosolyt varázsolni karácsonyi álmának megvalósításával.

LEHETSZ TE IS ANGYAL! – ehhez mindössze fel kell keresned a https://karitacio.hu/karitacio-angyalai oldalt és teljesíteni egy hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánságát 2022. december 11-ig.

„Az elmúlt évek sok bizonytalanságot és nehézséget hoztak az emberek életébe, biztosítóként pedig pont ilyenkor válik még fontosabbá a munkánk. A mi feladatunk, hogy a legnehezebb időszakokban helytállva segítsük az embereket, hogy azzal törődhessenek, ami számukra a legfontosabb. Ezért csatlakoztunk örömmel immár harmadik éve a Karitáció Alapítvány ajándékakciójához, hogy együtt 100 kisgyerek karácsonyát tehessük szebbé”

– mondta Martin Eszter, az NN Biztosító HR-vezetője.

„Az elmúlt két év eredményei igazán elkötelezetté tettek minket a Karitáció Angyalai program kapcsán. Összesen több mint 150 gyermek ajándékozásában vehettünk már részt. Az ajándékátadás örömteli pillanatait is sok-sok családnál átéltük és az okozott boldog percek, megkönnyebbült szülői tekintetek és hálakönnyes gyermeki szemek visznek minket az úton, aminek lendületével 2022-ben is életre szerettük volna hívni a programot. Kérjük Önöket, ha tehetik idén csatlakozzanak hozzánk, Legyenek Önök is Angyalok!”

– mondta el Szécsényi Barnabás, a Karitáció Alapítvány elnöke.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink