A hódmezővásárhelyi piacon visszavonásig érvényes a kötelező maszk-használat

Hétvégére ismét a polgármesterek rendelkezhetnek a koronavírus elleni intézkedések kapcsán. Hódmezővásárhelyen az eddigi intézkedések maradnak érvényben – írja a hódmezővásárhelyi koronavírus tájékoztató oldal.

A város által működtetett piacon kötelező a maszk használata, úgy az árusok, mint a vásárlók számára is, ez az intézkedés visszavonásig érvényes. Éppen ezért arra kérnek mindenkit, hogy vigyen magával maszkot, vagy száj elé köthető sálat, kendőt.

Ugyanakkor köszönik mindazoknak, akik betartják a rendelkezést. A közterület-felügyelők beszámolói szerint, egyre kevesebb az értetlenkedő vagy maszkot elutasító vásárló.

A városvezetés a kereskedelmi egységek vezetőit arra kéri, hogy írják elő a maszkviselést alkalmazottaik és a vásárlóik számára, valamint figyeljenek a többi – kormány és operatív törzs által előírt javaslatok betartására boltjaikban.

(Fotó: A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Elhunyt Csongrád megye korábbi rendőrkapitánya

Elhunyt dr. Lukács János György nyugállományú rendőr vezérőrnagy 2022. szeptember 21-én, Szegeden. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság egykori vezetője méltósággal viselt betegséget követően hunyt el 68 éves korában – írja a police.hu.

Tovább olvasom »