A hódmezővásárhelyi piacon visszavonásig érvényes a kötelező maszk-használat

Hétvégére ismét a polgármesterek rendelkezhetnek a koronavírus elleni intézkedések kapcsán. Hódmezővásárhelyen az eddigi intézkedések maradnak érvényben – írja a hódmezővásárhelyi koronavírus tájékoztató oldal.

A város által működtetett piacon kötelező a maszk használata, úgy az árusok, mint a vásárlók számára is, ez az intézkedés visszavonásig érvényes. Éppen ezért arra kérnek mindenkit, hogy vigyen magával maszkot, vagy száj elé köthető sálat, kendőt.

Ugyanakkor köszönik mindazoknak, akik betartják a rendelkezést. A közterület-felügyelők beszámolói szerint, egyre kevesebb az értetlenkedő vagy maszkot elutasító vásárló.

A városvezetés a kereskedelmi egységek vezetőit arra kéri, hogy írják elő a maszkviselést alkalmazottaik és a vásárlóik számára, valamint figyeljenek a többi – kormány és operatív törzs által előírt javaslatok betartására boltjaikban.

(Fotó: A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az elmúlt 4 évben titkolták a kórházi fertőzések adatait

2018 nyarán, emberi erőforrások miniszterévé kinevezése után nem sokkal Kásler Miklós a kórházi fertőzéseket nevezte meg az egészségügy egyik legakutabb problémájának, egyben azok visszaszorítását az elkövetkező időszak legfontosabb feladatának – emlékeztet a 444, ami arra is felhívja a figyelmet, hogy ez nem hogy nem történt meg, de az adatok transzparenciája és valóssága körül is számos probléma akadt.

Tovább »

2020-ban nettó 160 ezer forint volt az átlagbér Makón

2020-ban az egy főre jutó havi nettó átlagkereset hazánkban 210 585 Ft volt (ez 21%-kal alacsonyabb, mint a KSH által közölt, szűkebb körre vonatkozó adat (268 405 Ft). A GKI Gazdaságkutató Zrt. a NAV adatait felhasználva megvizsgálta a nettó keresetek alakulását a COVID járvány első évében. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Bővített ügyfélfogadás a NAV makói irodájában is

A személyijövedelemadó-bevallás határidejére tekintettel a NAV Csongrád-Csanád Megyei Adó- és Vámigazgatósága hódmezővásárhelyi, makói, szentesi és csongrádi ügyfélszolgálatának nyitvatartása 2022. május 2-től május 20-ig a következők szerint módosul:

Tovább olvasom »