📺 A hódmezővásárhelyi Sipos Gazda lehet Az Év Agrárembere

Sipos József növényvédelem kategóriában nagy előnnyel vezet az agrotrend csoport Az Év Agrárembere versenyen. Rászavazni ide kattintva lehet, egészen január 20-ig.

Az Év Agrárembere Díj azt a célt szolgálja, hogy olyan gazdálkodókat, agrárszakembereket mutasson be a nyilvánosság előtt, akik a gazdaság és a társadalom tartóoszlopai. Magával az elismeréssel azokat a gazdálkodókat tüntetik ki, akik rendkívüli teljesítményükkel, ötletgazdagságukkal, céltudatosságukkal, elköteleződésükkel és kitartásukkal sokat tesznek a mezőgazdaságért.

Több környi zsűrizés most érkeztünk el a kategóriák döntőihez, ahol közönségszavazás dönt. A kategória döntők során az összesen 30 jelölt (kategóriánként 3-3) online szavazáson méretteti meg magát.

Sipos József a termőföld, mezőgazdaság szeretete régóta a családjában, nemzedékről nemzedékre öröklődött. A mezőgazdasági szakma, hivatás területén sok éves tanulmányokat végezett és szeretne is még végezni. A talajtanhoz, az okszerű tápanyag-utánpótláshoz, növényvédelemben végzett munkákkal már régóta kapcsolatban van, szakmai gyakorlatokat, tapasztalatokat, szülei mellett a családi gazdaságukban szerzett. A talajtanhoz, az okszerű tápanyag-utánpótláshoz, növényvédelemben végzett munkákkal már régóta kapcsolatban van, szakmai gyakorlatokat, tapasztalatokat, szülei mellett a családi gazdaságukban szerzett.

A méhészetben, méhészeti kísérletekben végzett munkákkal kapcsolatban, szakmai gyakorlatokat, tapasztalatokat, szülei mellett a családi gazdaságunkban szerezte meg. A méhészetben, méhészeti kísérletekben végzett munkákkal kapcsolatban, szakmai gyakorlatokat, tapasztalatokat, szülei mellett a családi gazdaságunkban szerezte meg. Hódmezővásárhely határában, családi gazdaságot működtet.

A verseny így állt szerda délután:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Sok ország ment már csődbe, amelyik a hadászatra erején felül költött, de még egy sem, amelyik az oktatásra.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Téli üzemmódban a Magyar Közút

Minden év november 10. napjától téli üzemmódra vált a Magyar Közút Nonprofit Zrt., ez az idei évben sincs másként. Így országosan 19 megyei igazgatóságán, 95 mérnökségén és a központi irányításban is 0-24 órás szolgálatra állnak át a szakemberek. A következő hónapokban mintegy 3700-an dolgoznak váltott, 12 órás műszakokban a szükséges téli útüzemeltetési feladatok ellátásán, koordinációján – közölte a társaság a héten.

Tovább olvasom »