A Jobbik elítéli az Ismerős Arcok elleni támadást

[ad 1]

A Jobbik a leghatározottabban elítéli az Ismerős Arcok zenekar elleni vasárnap esti támadást – írta közleményében a párt.

A Jobbik felháborítónak tartja, hogy Magyarországon a nemzeti ünnep közeledtével a kokárda viselése miatt ugyanúgy támadás érhet magyar embereket, mint az „úgynevezett rendszerváltás” előtt. A párt követeli az elkövetők szigorú, példás megbüntetését.

Vasárnap este számolt be az Alfahír arról, hogy kokárda viselése miatt megtámadták az egyik legnépszerűbb hazafias rockot játszó zenekar, az Ismerős Arcok tagjait Tatabányán. A Facebook-oldalukon azt írták, hogy vak szaxofonosukat, Tánczos Istvánt is megütötték.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Leadta a népszavazási aláíróíveket az ellenzék

Az ellenzéki referendum aláírásgyűjtésében résztvevő szervezetek szerint a népszavazással visszaadják az embereknek a politikát. Képviselőik pénteken az Országház előtt tartottak sajtótájékoztatót, amelynek végeztével aktivisták élőláncával juttatták el az íveket a Kossuth térről a Nemzeti Választási Iroda közelben álló székházához.

Tovább olvasom »