A kiszombori határátkelő informatikusa a munka után battodo-zni megy

Frank István rendvédelmi igazgatási alkalmazott informatikusként dolgozik Kiszombor Határrendészeti Kirendeltségen. Munkája végeztével nem hobbikertje, hanem a dojo felé veszi az irányt, István ugyanis a Battodo japán kardművészet 4 danos mestere – olvasható a megyei rendőrség oldalán.

A Battodo révén nagyfokú pontosságot és koncentrációt tanultam, hiszen egy-egy tameshi giri során a vágott felületből egyértelműen kitűnik a kapkodás vagy a szétszórtság. Ez az összpontosítás és jelenlét a dojon kívül is elkísér, az életem szerves részévé vált” – fogalmazott a mester.

A Battodo egy igazi japán karddal végrehajtott vágás komplex művészete,  ez egy nagy technikai tudást ígénylő összetett tudomány.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink