? A közmédia extragagyin próbálta lejáratni Gyurcsányt

Nem mindegy, hogy „Itt állunk, Doktor Oláh Valaki ennek a választókerületnek a jelöltje” vagy „Itt állunk Doktor Oláh-val, aki ennek a választókerületnek a jelöltje”.

Gyurcsány nem tudta, hogy hívják a jelöltjét, aki éppen mellette állt – adta hírül a közszolgálati Híradó. Háromperces anyagot készítettek Gyurcsány Ferenc szombat délelőtti kampányeseményéről. Természetesen nem a helyszínről tudósítottak róla, hanem a DK-s politikus szakadozó Facebook élőjét használták forrásnak.

Ennek a vége az lett, hogy az anyagban elhangzik: Bár a DK-s politikus neve a molinón is nagy betűkkel szerepelt, Gyurcsány Ferencnek ezt mégsem sikerült eltalálnia. Azt mondta, Doktor Oláh Valaki ennek a választókerületnek a jelöltje.

Itt van említett rész:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A legtöbb Spar sem nyit ki szenteste napján

A karácsonyi ünnepekre való nyugodt, békés odafigyelés érdekében a SPAR Magyarország december 24-én az INTERSPAR-okat és egyes bevásárlóközpontokban lévő SPAR és City SPAR szupermarketeket kivéve zárva tartja saját üzemeltetésű üzleteinek jelentős részét.

Tovább olvasom »