A közösségi médiában keresik és összegyűjtik a Keri ,,öregdiákjait”

Már több mint 1.100 tagja van a Makó – KERI anno facebookos csoportnak, ahová az iskola egykori diákjait várják december közepe óta. A nosztalgiázás mellett az iskola vezetése szeretné megünnepelni az intézmény 100. születésnapját – ehhez gyűjtik az emlékeket és várják a javaslatokat is a programokra.

Kincses Tímea igazgató tájékoztatása szerint szeretnék a megosztott emlékeket összegyűjteni, elmenteni, a régi galériájukat bővíteni, esetleg interjút készíteni. Továbbá ötleteket gyűjtenek, milyen programokkal tudnának méltó módon ünnepelni, milyen eseményeken vennének szívesen részt az egykori diákok.

Az iskola igazgatója felhívta a figyelmet, hogy megújult az intézmény honlapja is, valamint hogy folyamatosan ,,karbantartják” a tablókat. Ezért ha valaki észleli, hogy hiányzik a galériából és megvan neki digitálisan, akkor bátran ossza meg velük.

A csoporthoz ide kattintva lehet csatlakozni.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink