A makói Fidesz már meg sem hirdeti, hol gyűjtik az aláírásokat

Hogyan állítjuk meg Gyurcsányt és Karácsonyt, ha nem tudjuk hol lehet aláírni a petíciót?

A makói Fidesz oldalán folyamatosan közzéteszik a párt központi kommunikációját, azonban az aláírásgyűjtések időpontját csak szeptember 19-ig hirdették meg, az ezt követő dátumokat és helyszíneket nem publikálták. Ugyanakkor az biztos, hogy zajlik a gyűjtés Makón, hiszen kedd délelőtt az SZTK előtt, délután a főtéri buszmegállónál volt kint a stand. Az SZTK előtt azért rendkívül cinikus gyűjtenie a Fidesznek az aláírásokat, mert az egészségügy ezer sebből vérzik:

Vasárnapig egyébként több mint 1 millióan írták alá a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót – Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatójának elmondása szerint.

Makón is házaltak az aktivisták, házról házra jártak és gyűjtötték az aláírásokat. Még a Makói Csípős főszerkesztőjének, Bottyán Róbertnek az otthonánál is megjelentek az aláírásgyűjtők.

Az igazság az, hogy maguk a fideszes aktivisták sem tudják, igazából hogyan állítja meg Gyurcsány Ferencet az, hogy alá lehet írni a petíciót – legalábbis erre világít rá egy TikTokon terjedő egyperces videó.

Az aláírásgyűjtésének valójában semmilyen következménye nem lesz az ország irányítására nézve. Két okból lehet hasznos számukra: egyben tartja, feltüzeli a fideszes támogatókat, valamint neveket és telefonszámokat szerezhetnek a Kubatov-listához.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink