A makói nyugdíjasok is megkapták a kormány propagandaújságját

Megjelent a Jókor c. lap, amit a Magyar Államkincstár ad ki, a tartalmat – ahogy azt a Magyar Hang már tavaly megírta – Rogán Antal minisztériuma biztosítja. A lapnak nincs impresszuma.

A magazint ingyenesnek mondják, de egy lapot 2,1 millió példányban kinyomtatni, majd utána házhoz vinni nem lehet költségek nélkül – azt nem tudni, mennyi közpénz megy el rá.

A JóKor most megjelent példányában Orbán Viktor ostorozza a baloldali elvonásokat és fényezi a Fideszt, Eperjes Károly színész gratulál a „szakértelemmel cselekvő kormánynak és az őket támogató szakértőknek”, Koncz Gábor pedig virslis lecsó receptet írt. Van egy Varga Mihál interjú is, végül egy nyereményjáték, amiben ha részt akarunk venni, akkor meg kell adni az adatainkat. Ezek először a kincstárhoz kerülnek, majd a Rogán vezette Miniszterelnöki Kabinetirodához.

Az újság az elmúlt napokban a makói nyugdíjasok postaládájába is belekerült.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink