A Makói TV-ben nem létezik az ellenzék

A kampányidőszak kezdte óta nem találtunk olyan anyagot, amiben szerepelt volna az Egységben Magyarországért ellenzéki szövetség bármelyik tagja. Ellenben találtunk 32 olyat, amiben fideszes politikus látható.

Hivatalosan február 12-én indult a kampányidőszak. Megnéztük a Makói VTV youtube csatornáján, hogyan számoltak be a kampányról. Összesen 32 olyan anyagot találtunk (jó indulattal azokat nem számoltuk bele, amik egy eseményen készültek másik feldolgozásban) amiben fideszes politikus szerepel. Így többek között Palkovics László, Grezsa István, Orbán Viktor és Lázár János is megjelent.

Az ellenzéki szereplők közül senkinek nem adtak teret – legalábbis az Internetre feltöltött videók szerint. Így működik Makón a közpénzből fenntartott tájékoztatás.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink