A Makói TV-ben nem létezik az ellenzék

A kampányidőszak kezdte óta nem találtunk olyan anyagot, amiben szerepelt volna az Egységben Magyarországért ellenzéki szövetség bármelyik tagja. Ellenben találtunk 32 olyat, amiben fideszes politikus látható.

Hivatalosan február 12-én indult a kampányidőszak. Megnéztük a Makói VTV youtube csatornáján, hogyan számoltak be a kampányról. Összesen 32 olyan anyagot találtunk (jó indulattal azokat nem számoltuk bele, amik egy eseményen készültek másik feldolgozásban) amiben fideszes politikus szerepel. Így többek között Palkovics László, Grezsa István, Orbán Viktor és Lázár János is megjelent.

Az ellenzéki szereplők közül senkinek nem adtak teret – legalábbis az Internetre feltöltött videók szerint. Így működik Makón a közpénzből fenntartott tájékoztatás.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Pilinszky János a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője, Baumgarten-díjas, József Attila-díjas és Kossuth-díjas.

Tovább »

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »