A Makói TV-ben nem létezik az ellenzék

A kampányidőszak kezdte óta nem találtunk olyan anyagot, amiben szerepelt volna az Egységben Magyarországért ellenzéki szövetség bármelyik tagja. Ellenben találtunk 32 olyat, amiben fideszes politikus látható.

Hivatalosan február 12-én indult a kampányidőszak. Megnéztük a Makói VTV youtube csatornáján, hogyan számoltak be a kampányról. Összesen 32 olyan anyagot találtunk (jó indulattal azokat nem számoltuk bele, amik egy eseményen készültek másik feldolgozásban) amiben fideszes politikus szerepel. Így többek között Palkovics László, Grezsa István, Orbán Viktor és Lázár János is megjelent.

Az ellenzéki szereplők közül senkinek nem adtak teret – legalábbis az Internetre feltöltött videók szerint. Így működik Makón a közpénzből fenntartott tájékoztatás.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »