A ,,makóiak Mikulása” idén nem megy el a gyermekekhez

Molnár László ,,nehéz szívvel, hosszas őrlődés” után döntött így a vírushelyzetre való tekintettel.

Tájékotatása szerint a barátai, családtagjai és az egészségügyben dolgozó szakemberek egybehangzó véleményére alapozva, senki számára nem szeretne bajt hozni. ,,Teszem mindezt azért, hogy jövőre mindenkivel újra tudjak találkozni, egészségben. Ahhoz pedig a biztonsági szabályok betartására van szükség” – fűzte hozzá.

Bár a Mikulás ha nem is betegszik meg, mert nagyon erős az immunrendszere az északi-sarki hideg időjárási viszonyok miatt, de ő is hordozhatja a vírust. A gyerekekkel történő találkozások során nem szeretné továbbadni a betegséget senkinek. Mondjátok el a gyerekeknek, hogy a Mikulás a varázsgyűrűn keresztül lát Mindenkit, és küldi a szeretetet – fogalmazott Molnár László közösségi oldalán.

Kedves Szülők! Nehéz szívvel, hosszas őrlődés után kellett meghoznom döntésemet. Idén sajnos a vírushelyzetre való…

Közzétette: Molnár László – 2020. december 1., kedd

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink