A makóiak többsége támogatja, hogy a város aktívan segítse a kórház megmentését

Zeitler Ádám, a Lokálpatrióták polgármesterjelöltje elkezdte kiértékelni a Makói Lakógyűlés nevű kérdéssor válaszait. Közlése szerint március 15. és április 21. között több mint nyolcszázan töltötték ki online vagy nyomtatott formában.

Az elmúlt néhány napban összesítették és értékelték a beérkezett válaszokat, mind 10+1 kérdés esetében. Az első kérdés a makói kórház ügyével foglalkozott:

Egyetért-e azzal, hogy a makói kórház fejlesztése az egyik legfontosabb feladat, és a megszűnt kórházi osztályok újra nyitásáért, valamit a minőségi egészségügyért mindent meg kell tennie a városvezetésnek?

Az eredmény teljesen egyértelmű, 97,6 százalék támogatja a város komolyabb szerepvállalását a kórház megmentése érdekében. Mi Lokálpatrióták ezt fogjuk képviselni! Mert nekünk csak Makó számít! – jelentette ki Zeitler Ádám.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink