A nap témája: A 19 évnyi uniós tagság megérte, a 17 évnyi fideszes kormányzás viszont nem

,,Hétfőn volt 19 éve, hogy Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz. A Fidesz szóvivője ezzel kapcsolatban azt a kérdést tette fel: megérte? A Jobbik-Konzervatívok válasza, hogy határozottan igen!” – kezdődik az ellenzéki párt közleménye, majd azt írják:

,,Igen, mert nem az európai csatlakozás miatt lettek a magyar emberek a rendszerváltás vesztesei, hanem a magyar nemzeti érdekeket eláruló, az országot kiárusító kormányok, többek között a rendszerváltás óta legtöbbet, 17 évet kormányzó Orbán-kormány miatt!”

,,A magyar emberek béreit szándékosan alacsonyan tartó Orbán időközben Európa árulója lett, pedig Európa a biztonságunk és fejlődésünk záloga!”

– emelték ki.

Kifejtették: ,,Amíg a régióban található országok kormányai azért küzdöttek, hogy hazájukban a fizetések felzárkózzanak az európai bérekhez, addig az Orbán-kormány az olcsó magyar munkaerővel érvelve csábította hazánkba a külföldi tőkét, ezért alacsonyak nálunk a bérek – már a környező országokhoz képest is.”

,,Amíg a jelenlegi kormány marad, maradnak az alacsony bérek is, illetve Magyarország és a magyar emberek számára a hangos, de vesztes oldal!”

– fogalmaznak a kommünikében.

,,Normális béreket, felelős kormányt! Normális Magyarországot!”– zárul a Jobbik-Konzervatívok közleménye.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Már a makói Sparban is elérhető a Munch-ételmentés

Féléves tesztelést követően mostantól valamennyi SPAR és INTERSPAR áruházban bekapcsolódhatnak a vevők a tudatos élelmiszermentés folyamatába a Munch-applikációval, amelyen keresztül akár 66 százalékkal olcsóbban, gyorsan és kényelmesen juthatnak hozzá jó minőségű élelmiszerekhez – írja közös közleményében a SPAR Magyarország és a Munch Europe.

Tovább »

📺 Makói nagycsoportos ovisok a biztonságos közlekedéssel ismerkedtek

Május 16-án indított útjára egy 10 állomásos road-showt a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, az Építési és Közlekedési Minisztérium támogatásával. Ennek részeként nagycsoportos óvodások számára szerveznek közlekedésbiztonsági programokat, ma a hetedik helyszínre érkeztek, Makóra.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: A hét elején még esőre számíthatunk

Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. A hét második fele szárazabbnak ígérkezik, csak elszórtan lehet zápor, zivatar, és a hőmérséklet csúcsértéke az átmeneti visszaesést követően a hét végére ismét megközelíti a 30 Celsius-fokot

Tovább olvasom »