A nap témája: A 19 évnyi uniós tagság megérte, a 17 évnyi fideszes kormányzás viszont nem

,,Hétfőn volt 19 éve, hogy Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz. A Fidesz szóvivője ezzel kapcsolatban azt a kérdést tette fel: megérte? A Jobbik-Konzervatívok válasza, hogy határozottan igen!” – kezdődik az ellenzéki párt közleménye, majd azt írják:

,,Igen, mert nem az európai csatlakozás miatt lettek a magyar emberek a rendszerváltás vesztesei, hanem a magyar nemzeti érdekeket eláruló, az országot kiárusító kormányok, többek között a rendszerváltás óta legtöbbet, 17 évet kormányzó Orbán-kormány miatt!”

,,A magyar emberek béreit szándékosan alacsonyan tartó Orbán időközben Európa árulója lett, pedig Európa a biztonságunk és fejlődésünk záloga!”

– emelték ki.

Kifejtették: ,,Amíg a régióban található országok kormányai azért küzdöttek, hogy hazájukban a fizetések felzárkózzanak az európai bérekhez, addig az Orbán-kormány az olcsó magyar munkaerővel érvelve csábította hazánkba a külföldi tőkét, ezért alacsonyak nálunk a bérek – már a környező országokhoz képest is.”

,,Amíg a jelenlegi kormány marad, maradnak az alacsony bérek is, illetve Magyarország és a magyar emberek számára a hangos, de vesztes oldal!”

– fogalmaznak a kommünikében.

,,Normális béreket, felelős kormányt! Normális Magyarországot!”– zárul a Jobbik-Konzervatívok közleménye.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A legtöbb Spar sem nyit ki szenteste napján

A karácsonyi ünnepekre való nyugodt, békés odafigyelés érdekében a SPAR Magyarország december 24-én az INTERSPAR-okat és egyes bevásárlóközpontokban lévő SPAR és City SPAR szupermarketeket kivéve zárva tartja saját üzemeltetésű üzleteinek jelentős részét.

Tovább olvasom »