A nap témája: A 2008 óta nem emelt családi pótlékot elvitte az orbáni infláció

Szégyen, hogy a magát nemzetinek, konzervatívnak és családbarátnak nevező kormány 13 éve nem emelte meg a családi pótlék összegét. Nem segítik a rászoruló családokat, mintha az oda született gyerekek kevesebbet érnének – mutatott rá Z. Kárpát Dániel, a Jobbik-Konzervatívok képviselője.

A családi pótlék összege 2008 óta egyetlen forinttal sem emelkedett, értékének jelentős részét azonban elvitte az infláció – mutatott rá Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt képviselője.

Hangsúlyozta:

Mi nemcsak megdupláznánk a családi pótlék összegét Családi Kártyán, de inflációkövetővé is tennénk azt, hogy hosszútávon is tervezhető segítséget jelentsen a magyar családoknak!

A Családi Kártyával, ezzel a SZÉP-kártyára emlékeztető konstrukcióval alapvető élelmiszereket, gyermeknevelési cikkeket és a gyermek kulturális fejlődését elősegítő szolgáltatásokat lehetne igénybe venni – magyarázta a konzervatív politikus.

Z. Kárpát Dániel az iskolakezdéssel kapcsolatban sajtótájékoztatóján elmondta: ha ők lennének kormányon, szeptemberben mindig dupla összegű támogatást kapnának a magyar családok.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink