A nap témája: A családi pótlék 2008 óta nem emelkedett, de értékének felét elveszítette

A pótlék összege 2008 óta egyetlen forinttal sem emelkedett, értékének jóval több mint a felét elveszítette! – írja közleményében Z. Kárpát Dániel, a Jobbik-Konzervatívok alelnöke.

Éppen ezért a Jobbik-Konzervatívok azt követeli, hogy duplázzák meg a régóta stagnáló gyermekek után járó támogatást, de Családi Kártyán, amivel csak gyermeknevelési cikkeket, alapvető élelmiszereket és a gyermek kulturális és szellemi fejlődését segítő szolgáltatásokat lehetne igénybe venni.

A jobbikos országgyűlési képviselő szerint emellett legalább ilyen fontos lenne a dolgozó magyarok által realizálható családi adókedvezmény összegének megduplázása.

A konzervatív párt által kidolgozott Családi Kártya lényege, hogy a SZÉP kártyához hasonlóan kizárólag gyermeknevelést célzó cikkeket, alapvető élelmiszereket lehetne vele vásárolni, illetve az egész család lakhatásának egy részét lehetne belőle finanszírozni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink