A nap témája: A koronavírus kórházi áldozatairól érdeklődött az ellenzéki képviselő, semmitmondó válasz érkezett

“Mely kórházakban, hányan haláloztak el a koronavírus miatt?” – erre volt kíváncsi a jobbikos Lukács László György. Rétvári Bence egyszerűen mással foglalkozott a válaszban.

A Jobbik képviselője eredetileg Kásler Miklósnak címezte kérdését, választ végül Rétvári Bence államtitkár adott. Ebből kiderül, hogy ,,az emberek fegyelmezett viselkedésének és az egészségügyi dolgozók áldozatos munkájának köszönhetően sikerült a járványgörbét ellaposítani.”

Továbbá megtudhatjuk, hogy hazánkban az 1 millió lakosra jutó koronavírusban elhunytak száma 57 fő, ezzel Magyarország a legkedvezőbb egyharmadban van az Európai Unióban.

,,Az Operatív Törzs rendszeresen ülésezik, ezt követően sajtótájékoztatót tart. Az elhunytak számáról a koronavirus.gov.hu weboldal pedig naprakész információkkal szolgál, ajánlom szíves figyelmébe.

 

Ebben a helyzetben a legfontosabb érdek a nemzeti összefogás, Önök azonban még most sem képesek félretenni pártpolitikai érdekeiket.”

– írja válaszában az államtitkár.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »