ūüďļ A nap t√©m√°ja: A migr√°nsmunk√°sok fideszes betelep√≠t√©se fel√©r egy tervezett lakoss√°gcser√©vel

A Jobbik-Konzervat√≠vok nemr√©giben orsz√°gos kamp√°nyt ind√≠tott annak √©rdek√©ben, hogy felh√≠vja a figyelmet az egyik legnagyobb probl√©m√°ra, amellyel jelenleg haz√°nk szembes√ľl. Ez pedig az √°zsiai migr√°nsmunk√°sok sz√°zezreinek tervszerŇĪ betelep√≠t√©se az Orb√°n-korm√°ny √°ltal – kezdte Gy√∂ngy√∂si M√°rton a Hajd√ļb√∂sz√∂rm√©nyben tartott szombati sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°t.

A konzervat√≠v p√°rt eln√∂ke szerint eml√©kezetes, hogy 2015 √≥ta a korm√°ny folyamatosan azt hangoztatja, hogy a migr√°nsokt√≥l meg kell v√©deni Magyarorsz√°got, mert bej√∂nnek az orsz√°gba √©s elveszik a magyarok munk√°j√°t √©s megv√°ltoztatj√°k haz√°nk kultur√°lis egys√©g√©t. Imm√°ron 8 √©ve Orb√°n√©k azt a propagand√°t szajk√≥zz√°k, hogy a ‚ÄúSoros-tervnek‚ÄĚ megfelelŇĎen akarj√°k Br√ľsszelbŇĎl ezt r√°erŇĎltetni az orsz√°gra – mondta.

Most viszont azt l√°thatjuk √©s maga a magyar minisztereln√∂k is arr√≥l besz√©l, hogy 500 ezer migr√°nsmunk√°st kell betelep√≠teni Magyarorsz√°gra, merthogy gazdas√°gi szempontb√≥l sz√ľks√©g van a munk√°jukra

– fogalmazott.

,,A Fidesz-korm√°ny pr√≥b√°lja √ļgy be√°ll√≠tani, mintha a betelep√≠tettek vend√©gmunk√°sok lenn√©nek. Pedig vend√©gmunk√°st h√≠vnak az orsz√°gba, viszont akiket az Orb√°n-korm√°ny betelep√≠t haz√°nkba, azokat senki sem h√≠vta ide‚ÄĚ

– hangs√ļlyozta.

Gy√∂ngy√∂si jelezte: p√°rtja az√©rt kezdett al√°√≠r√°sgyŇĪjt√©sbe, hogy megakad√°lyozza ezt az ŇĎr√ľletet, hiszen √∂tsz√°zezer migr√°nsmunk√°s betelep√≠t√©se egy kilenc √©s f√©l milli√≥s orsz√°gba vesz√©lyezteti haz√°nk kultur√°lis identit√°s√°t √©s meg fogja bontani Magyarorsz√°g kultur√°lis egys√©g√©t.

Ez felér egy tervezett lakosságcserével!

– emelte ki.

A Jobbik-Konzervat√≠vok EP-k√©pviselŇĎje √ļgy l√°tja, az, hogy a 13 √©ve regn√°l√≥ Orb√°n-korm√°ny, k√≠nai akkumul√°torgy√°rakat √©s √∂sszeszerelŇĎ-√ľzemeket √©p√≠t az orsz√°gba, ahova k√ľlf√∂ldi, √°zsiai migr√°nsmunk√°sokat telep√≠t be Magyarorsz√°g v√©g√©t fogja jelenteni, mert k√∂zben pedig magyar munkav√°llal√≥k sz√°zezerei hagyj√°k el a saj√°t sz√ľlŇĎf√∂ldj√ľket Nyugat-Eur√≥pa ir√°ny√°ba.

Gyöngyösi Márton szerint pártjuk célja, hogy felrázzák az országot ebben a veszélyes helyzetben, illetve hogy egy alternatívát is felkínáljanak.

Mint mondta, hossz√ļ √©vek √≥ta s√ľrgetik a b√©rfelz√°rk√≥ztat√°st, ami megold√°st jelenthet az elv√°ndorl√°sra. Mert a legfontosabb, hogy siker√ľlj√∂n megteremteni a sz√ľlŇĎf√∂ld√∂n val√≥ boldogul√°s es√©ly√©t – fŇĪzte hozz√°. Ehhez viszont olyan gazdas√°gpolitik√°ra lenne sz√ľks√©g, amelynek eredm√©nyek√©ppen magasabb hozz√°adott √©rt√©k megteremt√©se mellett a b√©reket lehet fejleszteni. Ez 30 √©ve nem t√∂rt√©nt meg Magyarorsz√°gon, az Orb√°n-korm√°ny jelenlegi gazdas√°gpolitika pedig vakv√°g√°nyon van,

A Jobbik-Konzervat√≠vok olyan gazdas√°gpolitik√°t √≠g√©r, ami a b√©rek felz√°rk√≥ztat√°s√°ra, a hazai kis-√©s k√∂zepes v√°llalkoz√°sok t√°mogat√°s√°ra √©p√ľl √©s az eur√≥pai uni√≥s p√©nzek, a koh√©zi√≥s forr√°sok haz√°nkba hoz√°s√°t c√©lozza meg

Рmondta, hozzátéve, hogy Orbánék erre sem képesek, hogy az ország végre hozzájuthasson az EU-s pénzekhez.

Az Orb√°n-terv vesz√©lyes! Minden√°ron meg kell akad√°lyozni 500 ezer migr√°nsmunk√°s letelep√≠t√©s√©t, ez√©rt k√©rek mindenkit, hogy szerte az orsz√°gban a jobbikos standokon √≠rja al√° a kezdem√©nyez√©s√ľnket – z√°rta szavait Gy√∂ngy√∂si M√°rton.

(alfahir.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 √©ve hunyt el Pilinszky J√°nos a huszadik sz√°zad egyik legjelentŇĎsebb magyar k√∂ltŇĎje, Baumgarten-d√≠jas, J√≥zsef Attila-d√≠jas √©s Kossuth-d√≠jas.

Tov√°bb ¬Ľ

A nap idézete

58 √©ve hunyt el Tam√°si √Āron, ¬†Kossuth-d√≠jas magyar √≠r√≥. Leggyakrabban az √ļn. n√©pi √≠r√≥k k√∂z√© sorolj√°k.

Tov√°bb ¬Ľ

ūüďļ Toldi J√°nos f√ľggetlenk√©nt elindult a Bajcsyt, a Maros-partot √©s Lesit mag√°ba foglal√≥ k√∂rzetben

Toldi J√°nost√≥l cs√ļnya b√ļcs√ļt vett a mak√≥i Fidesz 2019-ben: az √∂nkorm√°nyzati ciklus v√©g√©n lej√°rat√≥ cikk jelent meg r√≥la az akkor m√©g mŇĪk√∂dŇĎ makohirado.hu-n, m√©ghozz√° a nemzeti √ľnnepen, augusztus 20-√°n. Toldi most f√ľggetlen jel√∂ltk√©nt v√°g neki a v√°laszt√°snak.

Tov√°bb ¬Ľ

kapcsolódó cikkeink

ūüďļ Toldi J√°nos f√ľggetlenk√©nt elindult a Bajcsyt, a Maros-partot √©s Lesit mag√°ba foglal√≥ k√∂rzetben

Toldi J√°nost√≥l cs√ļnya b√ļcs√ļt vett a mak√≥i Fidesz 2019-ben: az √∂nkorm√°nyzati ciklus v√©g√©n lej√°rat√≥ cikk jelent meg r√≥la az akkor m√©g mŇĪk√∂dŇĎ makohirado.hu-n, m√©ghozz√° a nemzeti √ľnnepen, augusztus 20-√°n. Toldi most f√ľggetlen jel√∂ltk√©nt v√°g neki a v√°laszt√°snak.

Tov√°bb olvasom ¬Ľ

K√∂zlekedŇĎ T√∂meg: a tavalyin√°l is s√ļlyosabb a M√ĀV j√°rmŇĪhelyzete

A tavalyi m√©lypont ut√°n tov√°bb cs√∂kkent a M√ĀV-Start √ľzemk√©pes, a nem villamos√≠tott vas√ļtvonalakat kiszolg√°l√≥ d√≠zel-motorvonatainak sz√°ma – √≠rja k√∂zlem√©ny√©ben a K√∂zlekedŇĎ T√∂meg Egyes√ľlet. A k√∂z√©rdekŇĪ adatig√©nyl√©s√©re kiadott j√°rmŇĪ√°llom√°nyi adataib√≥l kitŇĪnik, a j√°rmŇĪhi√°nyra hivatkozva elrendelt vas√ļtbez√°r√°sok sem voltak k√©pesek a M√ĀV d√≠zelj√°rmŇĪ-gazd√°lkod√°s√°t konszolid√°lni.

Tov√°bb olvasom ¬Ľ

ūüďļ T√∂r√∂k GergŇĎ: Stabil, erŇĎs, innovat√≠v munkahelyekkel lehet Mak√≥n j√∂vŇĎt tervezni

A fiatalok √©letkezd√©s√©nek probl√©m√°ja egy rendk√≠v√ľl komplex, neh√©z, idŇĎ- √©s energiaig√©nyes proced√ļra – fogalmazott vide√≥j√°ban T√∂r√∂k GergŇĎ, a Lok√°lpatri√≥t√°k k√©pviselŇĎjel√∂ltje, aki √∂t kulcster√ľletet hat√°rozott meg ennek seg√≠t√©se √©rdek√©ben.

Tov√°bb olvasom ¬Ľ