A nap témája: Az Európai Bizottság szerint valótlanságok a nemzeti konzultáció állításai

A nemzeti konzultáció és a plakátkampány a magyar nemzeti hatóságok dolga, különösen úgy, hogy az Európai Bizottsággal senki sem konzultált ezzel kapcsolatban – erről beszélt hétfőn Eric Mamer, a testület szóvivője a hvg.hu tudósítása szerint.

Mamer kifejtette, hogy hisz a magyar lakosság intelligenciájában, és egyúttal felkért minden érdeklődőt, hogy a bizottság dokumentumaiból vagy a kapcsolattartó személyeken keresztül szerezzen be hiteles információkat arról, hogy mit tesz és mit nem tesz az Európai Bizottság.

A szóvivő megmutatta annak a plakátnak a fotóját Ursula von der Leyennek, amelyen az elnök és Soros György fia, Alex Soros szerepel.

Von der Leyen a szemöldökét sem húzta fel

– írta le a reakciót.

Hozzátette azt is, nem az első és valószínűleg nem is az utolsó alkalom, hogy Magyarországon ilyen kampányt indítanak. Ennek ellenére most sem tervezi az Európai Bizottság, hogy ellenkampányt indítana.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink