A nap témája: Az idei év a dilettáns kormányzás miatt volt küzdelmes

A magyar emberek a talpon maradásért küzdöttek, mégpedig a kormány dilettáns gazdaságpolitikája, a rezsicsökkentés eltörlése, a családtámogatási rendszeren végrehajtott megszorítások, az Európa-rekorder infláció, a régiós szinten is magas üzemanyagárak miatt, no meg azért, mert a Fidesz zöld lámpát adott a migrációnak, ezzel veszélybe sodorta a magyarok munkáját, hazánk kulturális egységét, és letörte az egyébként is alacsony béreket – írja sajtóközleményében a Jobbik-Konzervatívok.

Kiemelték: 2024 viszont a változás éve lehet.

A júniusban esedékes önkormányzati- és EP-választások tétje ugyanis nem kevesebb, minthogy az idegen érdekek szolgálata mellett gőzerővel folytatódhat-e a Karmelitából kézi vezérelt kizsákmányolás, honfitársaink egyre távolabb sodródnak-e az uniós forrásoktól, a nyugati életszínvonaltól, és jelentős részük továbbra is napról napra fog élni, vagy végre a magyar nemzeti érdekek, így az EU-s pénzek hazahozatala, megfelelő helyre juttatása, a magyar munkavállalók megbecsülése, és az Orbán-család helyett a tisztességes magyar családok támogatása kerül-e előtérbe

– olvasható az ellenzéki párt közleményében.

A Jobbik-Konzervatívok a magyar nemzeti érdekeket szem előtt tartva azért dolgozik, hogy az utóbbi forgatókönyv valósuljon meg! Felelős kormányt, normális Magyarországot! – zárul a kommüniké.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink