A nap témája: Börtönben marad a bicskei gyermekotthon volt pedofil igazgatója

Nem bocsátotta feltételes szabadlábra Vásárhelyi János volt gyermekotthoni igazgatót a Fővárosi Törvényszék büntetés-végrehajtási bírája – közölte a törvényszék sajtóosztálya az MTI-vel csütörtökön.

A bicskei gyermekotthon volt igazgatója tehát továbbra is börtönben marad. A törvényszék azt írta: a büntetés-végrehajtási bíró a csütörtökön tartott meghallgatás, valamint a rendelkezésére álló iratok alapján döntött arról, hogy az elítélt feltételes szabadságra bocsátható-e.

,,Mindezek alapján úgy ítélte meg, hogy az elítélt a törvényi előfeltételeknek nem felel meg, a büntetési célok maradéktalan érvényesülése érdekében továbbra sem bocsátható feltételes szabadságra”

– tette hozzá a bíróság.

A közlemény szerint a végzést az ügyészség és az elítélt is tudomásul vette, így az jogerős. A bicskei gyermekotthon volt igazgatóját a Győri Ítélőtábla 2019. szeptember 10-én jogerősen nyolc év fegyházbüntetésre ítélte, azzal, hogy a büntetés kétharmad részének kitöltését követő napon bocsátható feltételes szabadságra.

Református presbiterré választhatták szabadulása után a pedofília eltussolásáért elítélt K. Endrét

Az is éppen tegnap, csütörtökön derült ki, hogy az elnöki kegyelem miatti szabadulása után tavaly év végén a bicskei református gyülekezet presbiterévé választották a pedofilmosdató K. Endrét, a gyermekotthoni igazgatóhelyettesét a szabadulása után.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »