A nap témája: Gyöngyösi szerint Navracsics hazudott, semmilyen EU-s pénz nem fog Magyarországra jönni

Navracsics hazudott. Semmilyen uniós pénz nem fog Magyarországra jönni – fogalmazott szerdai Facebook-bejegyzésében Gyöngyösi Márton. A Jobbik-Konzervatívok elnöke, EP-képviselője hozzátette: az Európai Parlamentben két uniós biztos jelentette ki egyhangúan, hogy szó sincs semmiféle tárgyalásokról az Orbán-kormánnyal, a helyzet tavaly óta nem változott, így pedig nem fognak uniós források érkezni sem a közeli, sem a távolabbi jövőben.

Az ellenzéki politikus magyarázata szerint

ennek az oka egyszerűen az, hogy a többi uniós tagállamnak nem tetszik, hogy a Fidesz az EU-s pénzeket lenyúlja, az embereknek meg nem jut belőle semmi. Igazuk van? Igazuk van.

,,Navracsics Tibor több mint egy éve hazudozik arról, hogy jól haladnak a tárgyalások, és nemsokára érkeznek a pénzek. Hát, most lebukott. Itt lenne az ideje annak is, hogy legalább egykori polgári mivoltának romjait megmentse és lemondjon, amiért a szemünkbe hazudott, és tudatosan félrevezetett minket

– érvelt Gyöngyösi.

persze nyilván nem fog, hiszen a Fidesz ezekre a képességekre épül, a szavazótábor egy része meg úgy tűnik, élvezi, ha bolondnak nézik

– zárta szavait Gyöngyösi Márton.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink