A nap témája: Ha Orbán nem építhet uniós pénzből kisvasutat, akkor épít kínai pénzből akkugyárat

Orbán tucatjával hozza a környezetünket mérgező, veszélyes anyagokkal foglalkozó kínai akkugyárakat Magyarországra. A gyárakba tízezrével hozzák a külföldi munkásokat – írta az elmúlt időszakban elharapózott fideszes-kínai akkumulátorgyár-dömpingről Brenner Koloman.

A Jobbik-Konzervatívok képviselője szerint egyértelmű, hogy mi az oka annak, amiért a magát nemzetinek hazudó kormány kiárusítja hazánkat a kínaiaknak:

Azért történik ez, hogy az Orbán-család és a Fidesz oligarchái az uniós támogatások elmaradása ellenére is pénzhez jussanak.

Hozzátette: ha nem építhetnek uniós forrásból kisvasutat, akkor építenek kínai forrásból akkugyárat. Mindegy, honnan jön, csak legyen meg a pénzük.

A kapzsiságuk miatt veszélyeztetik az ivóvizeinket, ezért dobják el még a migrációellenes politikájukat is. Elveik nincsenek, a hazájukat is eladják

– jelentette ki Brenner.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink