A nap témája: Így lesznek nyitva az üzletek a hosszú hétvégén

A hosszú hétvége előtt csak tegnap volt lehetőség vásárlásra a megszokott nyitvatartási időben a nagyobb áruházakban.

Nagypéntek, húsvétvasárnap és húsvéthétfő ünnepnap és munkaszüneti nap is, a közöttük lévő szombat csak pihenőnap. Ehhez igazodik az üzletek általános ünnepi nyitvatartása is.

  • Pénteken a Lidl áruházak zárva tartanak, szombaton az üzletek szokásos nyitvatartási rend szerint működnek, vasárnap és hétfőn zárva tartanak, keddtől visszatér a megszokott nyitvatartás.
  • Pénteken a Penny zárva tart, szombaton az üzletek szokásos nyitvatartási rend szerint működnek, vasárnap és hétfőn a zárva tartanak, keddtől visszatér a megszokott nyitvatartás.
  • A Spar pénteken zárva tart, szombaton az üzletek szokásos nyitvatartási rend szerint működnek, vasárnap és hétfőn zárva tartanak, keddtől visszatér a megszokott nyitvatartás.
  • A Tesco áruházak pénteken zárva tartanak, szombaton az üzletek szokásos nyitvatartási rend szerint működnek, vasárnap és hétfőn zárva tartanak, keddtől visszatér a megszokott nyitvatartás.

Makón a Lonovics ABC mindegyik napon estig nyitva lesz; a Família ABC pénteken délig tart nyitva; a Batthyány ABC pénteken délig, szombaton 14 óráig, vasárnap és hétfőn délig tart nyitva; a Hunyadi ABC péntek, szombat, vasárnap délig tart nyitva, hétfőn zárva tart – derül ki a Minden, ami Makó nevű Facebook csoport gyűjtéséből.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink