📺 A nap témája: Így verte át a magyarokat a Fidesz a vendégmunkásokkal

Kétesélyes a dolog: Vagy már a te élőhelyed is ellépték a fideszes migránsmunkás-telepek, vagy el fogják – ezzel a felütéssel osztott meg videót a Jobbik-Konzervatívok. Hatásos képsorok kíséretében bemutatják, hogyan is verte át a magyarokat a Fidesz és az Orbán-kormány a vendégmunkások tömegeinek hazánkba csábításával.

Varga Mihály pénzügyminiszter mellett Orbán Viktor miniszterelnököt is idézik a videóban, ahol a kormányfő elárulja, hogy 500 ezer új munkaerő behozatalára van szüksége az országnak a következő néhány évben.

Az ellenzéki párt azonban elhibázottnak tartja ezt a kormányzati politikát, amelyik az akkumulátorgyárak mellett ázsiai migránsszállókat is létesít Magyarországon, az innen elvándorló magyar munkavállalók visszahívása helyett. A Jobbik szerint mindenekelőtt normális, a nyugat-európaihoz legalább közelítő bérrel kellene megbecsülni és itthon tartani a magyarokat.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink