A nap témája: Lezáratta a fideszes polgármester a fák nélküli lombkoronasétányhoz vezető utat

Lezáratta a tarra vágott erdőbe épült lombkoronasétányhoz vezető utat Nyírmártonfalva polgármestere. A 60 millió forint uniós támogatásból épült beruházást azonban még így is lehet látni az aszfaltútról.

Az igazi hungarikumnak számító erdő nélküli lombkoronaösvényről először az Átlátszó számolt be. Filemon Mihály, Nyírmártonfalva fideszes polgármestere 60 millió forintos uniós támogatást nyert el arra, hogy egy lombkoronasétányt hozzon létre a magánerdejében.

Az építkezés közben azonban lényegében az egész erdőt tarra vágták, ráadásul maga az építmény is borzasztó állapotban készült el. Később az is kiderült, hogy nem Filemon Mihály volt az egyetlen a környéken, aki hasonló célokra kapott uniós támogatást.

Hadházy Ákos országgyűlési képviselő április közepén arról írt a Facebook-oldalán, amikor a helyszínen járt, hogy kedd délben, egyáltalán nem turistaszezonban három családdal és egy biciklis turistával is találkoztak a bizarr helyszínen a 15 perces ottlétünk alatt. Most úgy tűnik Filemon Mihály megelégelte a kéretlenül jött népszerűséget és kihelyezett egy táblát a sétányhoz vezető bekötőúton, amelyen ez áll:

„Magánterület! Illetékteleneknek belépni tilos!”

Minderről a Magyar Narancs egyik olvasója számolt be, aki azt is hozzátette: nem baj, mert az aszfaltútról is lehet látni a különös építményt.

(Fotó: Hadházy Ákos facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Zajlik a makói szakrendelő felújítása

Uniós támogatással, csaknem 300 millió forintból korszerűsítik a járóbeteg-szakellátást a makói és a hódmezővásárhelyi kórházban – tájékoztatta a Hódmezővásárhelyi-Makói Egészségügyi Ellátó Központ az MTI-t.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Történelmi bűn, hogy a kormánynak továbbra sem számítanak a magyar kis- és közepes vállalkozások

,,A magyar nemzeti érdek elárulása az, amit a magát nemzetinek hazudó Orbán-kormány művel! Miközben a magyar családi, kis- és közepes vállalkozásokat a multikkal ellentétben nemhogy nem tekinti stratégiai partnernek a Fidesz, de válogatott módokon ellehetetleníti őket, a külföldi befektetőkkel egészen más a helyzet”- írja csütörtöki közleményében a Jobbik-Konzervatívok.

Tovább olvasom »