A nap témája: Minden érettségiző levelet kap Orbán Viktortól

A magyar miniszterelnök nem tud leállni, amikor az önreklámról van szó. Most arra kötelezte a középiskolákat, hogy az érettségiző (rövidesen új szavazó) fiatalok bizonyítványa mellé tegyék oda a jóságos vezető kedves levelét is. Dübörög a propagandagépezet – írta vasárnap reggel Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán.

A bejegyzéshez mellékelt levélből kiderül, hogy június 12-én jelezte az intézményvezetőknek a köznevelésért felelős államtitkár, hogy Orbán Viktor miniszterelnök az idei évtől (hagyományteremtő szándékkal) egy levelet kíván eljuttatni az érettségizőknek, melyet június 15-én már át is vehetnek a járási hivatalban.

A kérés úgy folytatódik, hogy ezt a levelet aztán az érettségi bizonyítvánnyal együtt minden diáknak adjanak oda.

A miniszterelnök – egyébként június 10-én kelt – levelében a járványügyi helyzet ismertetése után gratulál a sikeres érettségihez és megköszöni az együttműködést. Ezt követően pedig biztosítja a frissen érettségizettet arról, hogy a kormány továbbra is mindent megtesz azért, hogy megvédje az embereket és újraindítsa a gazdaságot.

(Kiemelt fotó: Orbán Viktor Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink