A nap témája: Novák Katalin éppen K. Endre falujában nyaralt tavaly nyáron

Hang.hu a lemondott köztársasági elnök Facebook-fotói alapján azonosította be, hogy a fideszes köztársasági elnök és családja 2023 augusztusában több napot töltött Zabolán. Novák Katalin a képekhez csak Erdélyt jelölte meg helyszínként, de látható, hogy meglátogatta a zabolai Mikes kastélyt is.

A kastély rendbehozásához a magyar adófizetők jelentős összeggel, legalább egymilliárd forinttal járultak hozzá. A pénz egy olyan exkluzív luxusszállodához vándorolt, amely a környéket járó turisták számára nem látogatható, a zárt magánterületre kizárólag a szállóvendégek mehetnek be. A lap értesülései szerint a kastély Angliából hazatelepült tulajdonosai szoros kapcsolatot ápolnak K. Endre családjával.

Szeptember másodikán egy családi fotó került fel a köztársasági elnök hivatalos Facebook-oldalára. A képen Novák Katalin egy őszhajú idős férfi és egy másik nő társaságában látható. A lap azt írja, nem kellett sokat keresgélniük, hogy rájöjjenek: a családi fotó a zabolai Mikes kastély udvarán készült. Úgy tudják, a zabolai kastélyt működtető család szoros kapcsolatban áll K. Endre családjával – amikor az Angliából hazatelepülő arisztokraták (még az ingatlan visszaigénylése előtt) Zabolára látogattak, K. Endrééknél szálltak meg. A kegyelmet kapott férfi édesanyját, Zsenike nénit ma is nagy szeretettel emlegetik a tulajdonosok.

A Sándor-palota sajtóosztálya a lap megkeresésére azt közölte, hogy Novák Katalin 2023 augusztusában Zabolára magánprogramra, családi nyaralásra utazott, amit maga finanszírozott.

Sem K. Endrével, sem feleségével, sem édesanyjával az államfő nem találkozott. A családi nyaraláson nem került szóba K. Endre ügye.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »