70 éves lett a makói polgárőrök szakmai vezetője

Két jó indok is volt az ünneplésre a hétvégén a Marosmenti Polgárőr Egyesületnél, hiszen kaptak egy robogót és a szakmai vezetőjük, Oláh Sándor 70 éves lett.

A szombati szakmai megbeszélésen az elkövetkezendő feladatokat beszélték át, valamint áttekintették az együttműködésből adódó feladatokat a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársaival. Ezután Nagy Sándor r. alezredes, a Makói Rendőrkapitányság vezetője a jó kapcsolat és szoros együttműködés jegyében egy Keeway robogót adott át a polgárőr egyesületnek használatra, segítve ezzel a munkájukat.

Óvári Árpád, az egyesület elnöke megköszönte a rendőrségnek a kapott robogót, elmondása szerint ez nagy segítséget jelent nekik. Az értekezlet végén köszöntötték Oláh Sándor ny. r. zászlóst, a Marosmenti Polgárőr Egyesület megbízott szakmai vezetőjét, aki február 16-án ünnepelte 70. születésnapját. Az ünnepeltnek elismerő oklevelet és ajándéktárgyat adott át Nagy Sándor – olvasható a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének oldalán.

(Fotók: Bartos Zsuzsanna/csmpszsz.hu)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink