A nap témája: Orbán Viktor megvenné a vejének a magyarországi Spar üzleteket

Évek óta tudjuk és mondjuk, amelyet Magyar Péter is megerősített korábbi megnyilatkozásaiban: Az ország fele egy család kezében van. Ezért is tettem feljelentést a népszerű bolthálózat, a Spar boltok tervezett einstandolása ügyében – írta vasárnap Lukács László, a Jobbik-Konzervatívok alelnöke.

Mint Lukács kifejtette:

A cég osztrák vezetője arról nyilatkozott, hogy maga a miniszterelnök győzködte őt, hogy adja el a céget a miniszterelnök rokonának. Ez nyilván nem történt meg, így jöttek a különadók a cégre. És feltehetően jön még majd más is, hiszen a miniszterelnök a 3000 napnál is régebb óta tartó rendeleti kormányzásával lényegében bármit megtehet.

A konzervatív párt frakcióvezetője hangsúlyozta: bár a multinacionális boltokkal kapcsolatban ezer kritikájuk van, hiszen a Jobbik mindig is a kisvállalkozók érdekeit védte,

azt azonban nem nézhetjük ölbe tett kézzel, hogy miniszterelnök közpénz milliárdok árán vadkeleti stílusban einstandol cégeket a rokonoknak, és utána szintén közpénzből tartja fent az amúgy piaci környezetben tehetségtelenségük miatt életképtelen cégeket

– fogalmazott.

Hangsúlyozta: az állami forrásokat nem arra kell felhasználni, hogy a „sógoroktól” a „vejkónak” vegyen az állam céget, hanem arra, hogy a legkisebb vállalkozások úgy és olyan támogatást kapjanak, hogy eredményesen helyt tudjanak állni a kiskereskedelemben.

Számunkra az a normális Magyarország, ahol a kicsik kapják a segítséget. Az állami forrásokat a magyar vállalkozások megsegítésére kell fordítani! – zárta sorait Lukács László.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »