A nap témája: Történelmi bűn, hogy a kormánynak továbbra sem számítanak a magyar kis- és közepes vállalkozások

,,A magyar nemzeti érdek elárulása az, amit a magát nemzetinek hazudó Orbán-kormány művel! Miközben a magyar családi, kis- és közepes vállalkozásokat a multikkal ellentétben nemhogy nem tekinti stratégiai partnernek a Fidesz, de válogatott módokon ellehetetleníti őket, a külföldi befektetőkkel egészen más a helyzet”– írja csütörtöki közleményében a Jobbik-Konzervatívok.

Mint rámutattak: ,,A keleti akkugyárakkal és vendégmunkások tömegeivel törik le a magyar munkavállalók bérét, de akadnak olyan külföldi befektetések, ahol a béreket hat és fél évig a magyar állam fedezi – a mi adóforintjainkból. A jelek szerint a Pécsen felhúzott Seiren autóipari beszállító gyárával pontosan ez a helyzet. Kiderült, hogy a beruházás teljes költségvetését 4,5 milliárd forintnyi közpénzzel támogatta meg az állam.”

,,Követeljük, hogy a mindenkori kormány végre tekintse stratégiai partnernek a családi vállalkozásokat, a magyar KKV-kat is! Ha bértámogatást tudnak nyújtani a multinacionális cégek számára, akkor ugyanezt meg kell tenniük a magyar kis- és középvállalkozásokkal is! Ez az a réteg, amelyik a nemzetgazdaság és a termelékenység szempontjából óriási jelentőséggel bír”

– emelte ki a Jobbik.

,,Felelős kormányra van szükség, amely nem a saját és nem idegen érdekek alapján cselekszik, hanem a magyar nemzeti érdeket, a magyar munkavállalókat, a magyar vállalkozásokat teszi az első helyre! Normális béreket, normális életet! Normális Magyarországot!”

– zárul az ellenzéki párt közleménye.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink