A Pick Szeged teljesíti a makói Kovács Máté egyik álmát

A csapat meghívja a Veszprém elleni hazai meccsükre a makói Kovács Mátét és gyermekét, akinek egyik nagy álma, hogy élőben szurkolhasson nekik – erről a Pick Szeged számolt be honlapján.

A közelmúltban a Délmagyarország napilapban megjelent egy hosszabb cikk a makói Kovács Mátéról. A majdnem teljesen vak családapa a következőket nyilatkozta: „Azt viszont egyszer remélem, összejön, hogy a szegedi kézilabdásokkal találkozzak. Nagy rajongójuk vagyok, jó lenne egyszer a csarnokban hallani, ahogy a tömeg drukkol nekik.”

,,A sorok olvasásán igazán meghatódtunk, így nem volt kérdés, hogy felvegyük a kapcsolatot a Délmagyarország munkatársaival. Mátét és kislányát, Dzsesszikát meghívtuk a bajnoki döntő szegedi meccsére, így mindketten ott lesznek velünk a PICK Arénában a lelátón. Nagyon bízunk benne, hogy felejthetetlen élményekkel távoznak majd.”

– írja oldalán a szegedi csapat.

(Fotó: pickhandball.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Interaktív táblákkal gyarapodott a makói Návay iskola

Tegnap, Mikulás napján 10 darab okostáblát kapott a fenntartótól a Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium, ezzel lényegében megközelítették a 100 százalékos ellátottságot. A jó hírről csütörtökön sajtótájékoztatón számoltak be.

Tovább »

A legtöbb Spar sem nyit ki szenteste napján

A karácsonyi ünnepekre való nyugodt, békés odafigyelés érdekében a SPAR Magyarország december 24-én az INTERSPAR-okat és egyes bevásárlóközpontokban lévő SPAR és City SPAR szupermarketeket kivéve zárva tartja saját üzemeltetésű üzleteinek jelentős részét.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink