A Pick Szeged teljesíti a makói Kovács Máté egyik álmát

A csapat meghívja a Veszprém elleni hazai meccsükre a makói Kovács Mátét és gyermekét, akinek egyik nagy álma, hogy élőben szurkolhasson nekik – erről a Pick Szeged számolt be honlapján.

A közelmúltban a Délmagyarország napilapban megjelent egy hosszabb cikk a makói Kovács Mátéról. A majdnem teljesen vak családapa a következőket nyilatkozta: „Azt viszont egyszer remélem, összejön, hogy a szegedi kézilabdásokkal találkozzak. Nagy rajongójuk vagyok, jó lenne egyszer a csarnokban hallani, ahogy a tömeg drukkol nekik.”

,,A sorok olvasásán igazán meghatódtunk, így nem volt kérdés, hogy felvegyük a kapcsolatot a Délmagyarország munkatársaival. Mátét és kislányát, Dzsesszikát meghívtuk a bajnoki döntő szegedi meccsére, így mindketten ott lesznek velünk a PICK Arénában a lelátón. Nagyon bízunk benne, hogy felejthetetlen élményekkel távoznak majd.”

– írja oldalán a szegedi csapat.

(Fotó: pickhandball.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Az államtitkár szerint a gyengülő gazdaság miatt a tanárok meggondolják majd a felmondást

Erkölcsi győzelemként értékelte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Kúria azon döntését, amely szerint jogszerű volt a pedagógusok sztrájkja januárban – mondta Komjáthy Anna, a szervezet választmányi elnöke az rtl.hu-nak. A jövőbeli munkabeszüntetésekre azonban ez nem lesz hatással, mert azóta a kérdést már jogszabály rögzíti.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Continental telephelyei közül csak Makón volt sztrájk

Szegeden, Nyíregyházán, vagy Budapesten nincsenek ilyen mértékű konfliktusok a dolgozók és a cég között. Csak Makón jutott el a dolog a sztrájkig – fogalmazott a Mércének adott interjújában Székely Tamás, a Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VDSz) elnöke.

Tovább olvasom »