A spanyolok keresték

A spanyol hatóságok körözték azt az autót, amit a magyar rendőrök foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

Egy bolgár állampolgárságú férfi jelentkezett belépésre 2022. május 16-án 6 órakor egy Toyota C-HR típusú, cseh honosságú személygépkocsi vezetőjeként az átkelőhelyen. Az ellenőrzés megállapította, hogy az autó szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt a spanyol hatóságok keresik, továbbá a jármű egyedi azonosítójelét meg is hamísították. 

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói lefoglalták a 10 millió forint értékű járművet.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A Jobbik továbbra is határőrt követel a kerítés mellé

A Jobbik már évekkel ezelőtt felhívta a figyelmet arra, hogy a migrációs helyzet hosszú távon komoly kihívások elé fogja állítani hazánkat, ezért hosszú távú megoldásra van szükség. A kormány azonban erről nem gondoskodott, sőt átverte a magyar embereket – írja közleményében az ellenzéki párt.

Tovább olvasom »