A Szegedi Vadasparkba kerültek a félárva maroslelei gólyák

Egy héttel ezelőtt gólyákat mentettek Maroslelén.

Az önkormányzat arról adott tájékoztatást, hogy az elmúlt hetekben a falu lakosai aggódva követték nyomon a kicsi gólyák sorsát, miután az egyik szülő elpusztult. Múlt héten szakemberek segítségét igénybe véve a fészekből kimentették őket, talán az utolsó pillanatban.

Fotó: Maroslele Község Önkormányzata

Drimba Tibor polgármester meghívást kapott a Szegedi Vadasparkba, ahová elszállították a félárván maradt kisgólyáikat. ,,Ma megnéztem őket és örömmel jelentem, hogy nagyon jó egészségnek örvendenek. Átadtam lakosaink üdvözletét nekik is, illetve meg is etethettem őket. Hálás szívvel mondok köszönetet mindenkinek, aki részt vett a megmentésükben és a Szegedi Vadaspark munkatársainak” – írta oldalán a község polgármestere hétfőn.

(Kiemelt fotó: Drimba Tibor polgármester hivatalos oldala/Facebook)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

76 éve született Máté Péter, magyar énekes, hangszerelő, zeneszerző és zongorista. Közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is nagy népszerűségnek örvendenek.

Tovább »

Centenáriumát ünnepli a makói Keri

Méltó módon szeretnék megünnepelni ezt a száz évet, számítanak az egykori keris diákokra is, részvétellel, vagy egyéb támogatással – hangzott el a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink